Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig.

Vacature HSEQ manager bij SAB – Paramaribo

[cx_apply_button]

Organisatie

VACATURE REEDS INGEVULD

Onze zeer gewaardeerde relatie Suriname Alcoholic Beverages N.V. beter bekend als SAB is thans op zoek naar een HSEQ manager.

Functie

De HSEQ manager is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, formuleren en implementeren van het kwaliteits-, veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid conform nationale en internationale standaarden en aan de daarvan afgeleide deelplannen, strategieën en projecten. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het bewaken van de naleving van de geïmplementeerde standaarden onder meer door het organiseren en coördineren van interne en externe audits en het opvolging (doe) geven aan geconstateerde non-conformiteiten en gedane verbetervoorstellen.

Functie eisen

U heeft een academisch/HBO werk en denkniveau met minimaal 5 jaar gerichte ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in een productieomgeving in de foodsindustrie. U bent bekend met internationale standaarden als ISO 9001, 14001 en 22000 en OHSAS 18001. Het beschikken over een certificaat van lead auditor is een pré. Verder heeft u succesvolle ervaring met procesactiviteiten, projectontwikkeling, -management en aansturen van de uitvoering. Het hebben van goede contactuele eigenschappen en een proactieve, accurate, assertieve, betrokken en onafhankelijke opstelling zien wij als vanzelfsprekend voor de invulling van deze functie.
Aangezien het laboratorium (inclusief de Head Product Quality) onder de HSEQ manager ressorteert is kennis op dit gebied een belangrijke pre.

Inlichtingen

Voor meer informatie over SAB bezoek ook de website via www.sabrum.com
of bel met(+597) 47 33 44

[cx_apply_button]

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact