Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig.

Trade Sales Manager bij S.A.B. Distribution N.V. – Paramaribo, Suriname

Organisatie

DEZE IS SUCCESVOL INGEVULD

S.A.B. Distribution N.V., een dochteronderneming van Suriname Alcoholic Beverages N.V., is een dynamisch Surinaams bedrijf dat zich toelegt op het verkopen, distribueren van alcoholhoudende producten alsook het onderhouden van klantrelaties met wederverkopers. Bekende lokaal geproduceerde merken waaronder Borgoe Rum, Black Cat Rum, Mariënburg Rum en Hanappier alsook de gerenommeerde Chileense wijnen, Casillero del Diablo, Frontera, Sunrise en Viña Maipo behoren tot het distributiepakket van S.A.B. Distribution N.V.

Voor het steeds optimaliseren van onze marktpositie en de omzet van onze merken op de lokale markt, het vergroten van de zichtbaarheid van onze merken in alle relevante segmenten en het verder uitbouwen van bestaande klantrelaties, zijn wij op zoek naar een: Trade Sales Manager (M/V)

Functie

In deze functiebent u ondermeer verantwoordelijk voor:

  • het ontwikkelen en uitvoeren van een trade marketing en – salesplan voor de verschillende segmenten, afgestemd op het commercieel beleid en de klantbehoefte;
  • Het aangaan van uitstekende klantenrelaties en het onderhoud daarvan voor in het bijzonder onze key-accounts in de verschillende segmenten;
  • Een optimale instore presentatie van onze producten waarbij u creatieve ideeën en oplossingen nastreeft en implementeert;
  • Het nauwgezet volgen, analyseren en in kaart brengen van de marktontwikkelingen en trends. Dit moet een optimale sales planning, accurate forecasting en een eigentijds commercieel beleid garanderen;
  • Het met het sales-, trade- en merchandising team waar u leiding aan geeft realiseren van de vastgestelde KPI’s voor sales en excellente in-store presentatie.

Naast algehele ondersteuning van de commercial manager en goede samenwerking met het commercieel team, bent u steeds in nauw overleg met overige afdelingen binnen de organisatie voor het stroomlijnen van optimale sales, logistieke en administratieve processen binnen S.A.B. Distribution N.V.

Functie eisen

  • Een HBO/Academische opleiding in Commerciële economie of daarmee gelijkgesteld;
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een sales en distributie organisatie in een B2B en B2C markt voor FMCG;
  • U bent commercieel gedreven en een netwerker die kansen kan vertalen in sales;
  • Onder uw competenties vallen prestatiegerichtheid, proactiviteit, doelgericht, doorzettingsvermogen en teamleider zijn.

Aanbod

Wij bieden naast een prettige, dynamische en uitdagende werkomgeving ook uitstekende primaire- en secundaire voorwaarden op basis van opleiding en ervaring.

 

Inlichtingen

Maikel Boksteen +31 (0)70 311 73 61

Sollicitatie

Wij ontvangen graag uw cv en motivatiebrief. Dit kunt u doen door op onderstaande button SOLLICITEREN te drukken.

 

Inschrijven
Geslacht
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Wilt u nieuwe vacatures ontvangen per email?
Bezig met versturen

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact