Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig.

Algemeen Directeur Diakonessenhuis – Paramaribo

Introductie

VACATURE INMIDDELS VERVULD

Organisatie

Het Diakonessenhuis in Paramaribo is een algemeen ziekenhuis dat meer dan 50 jaar toegewijde en professionele medische-, paramedische- en verpleegkundige zorg biedt aan de gehele Surinaamse gemeenschap. De protestants-christelijke grondslag van het ziekenhuis is mede bepalend voor de opvatting over patiëntenzorg: werken met hart en handen en samen werken aan kwalitatief hoogwaardige zorg waarbij persoonlijke aandacht voor de patiënt centraal staat.

Functie

 • Vertaalt het strategisch beleid in operationele plannen, draagt zorg voor een goed functionerende organisatiestructuur en werkcultuur en voert dit uit in nauwe samenwerking en dialoog met de medisch directeur, verpleegkundig directeur en financieel manager.
 • Draagt zorg voor een professioneel en ontwikkelingsgericht HR-beleid en een transparante en respectvolle interne communicatie in het ziekenhuis(adequate kwalitatieve en kwantitatieve inrichting en bemensing van de organisatie, onderhoudt de nodige relaties met de verschillende diensten en stuurt actief de samenwerking tussen de verschillende diensten aan ter realisatie van de gestelde doelen).
 • Voert een gedegen financieel beleid dat aansluit op de financiële doelstellingen en voorziet in de beschikbaarheid van de nodige middelen.
 • Vertegenwoordigt het ziekenhuis naar buiten toe.
 • Onderhoudt en zorgt voor uitbreiding van het relatienetwerk, gaat mogelijke partnerships aan en is actief in het zoeken naar mogelijkheden en ontwikkelingen die de positie van het ziekenhuis (kwantitatief en kwalitatief) versterken.

Functie eisen

 • Afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur Public Health of Ziekenhuismanagment. Ruime kennis van en ervaring in het leiden van een ziekenhuis of (zorg)organisatie met bewezen/aantoonbare succesvolle resultaten.
 • Draagt de christelijke waarden uit en is een voorbeeld op het gebied van integriteit.
 • Sterk in overleg, communicatie, onderhandeling en conflicthantering (goed inlevingsvermogen, gevoel voor menselijke en bestuurlijke verhoudingen en sociale vaardigheden).
 • Teamplayer, met bewezen leiderschapskwaliteiten en in staat mensen te mobiliseren, enthousiast te maken en te binden.
 • Brede maatschappelijke oriëntatie, een proactieve en ondernemende instelling, kunnen signaleren van ontwikkelingen in de zorg en maatschappij en deze kunnen vertalen naar mogelijkheden voor nieuwe dienstverlening en kwaliteitsverbetering.
 • Daadkrachtig, oplossingsgericht en besluitvaardig; rekeninghoudend met verschillende posities en standpunten.
 • Dienstbaar en met scherp oog voor ethiek.

Inlichtingen

 • Symbiont Consulting
 • Telefoon +597 420468

Sollicitatie

Inschrijven
Geslacht
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Wilt u nieuwe vacatures ontvangen per email?
Bezig met versturen

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact