Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig.

Het Diaspora Bestand – Suriname

Organisatie

Meld je hier aan voor een baan in Suriname ongeacht waar je woonachtig bent.

Functie

Sinds november 2002 zijn wij actief in Suriname en bemiddelen wij in diverse banen op alle denkbare niveaus en in diverse branches/sectoren. Wil je wekelijks op de hoogte blijven van welke banen er beschikbaar zijn, meld je dan via de solliciteren button aan en vergeet daarbij niet je cv toe te voegen bij je aanmelding.

Sta je al langer in het bestand, reply dan op deze email met je meest recente cv en dan voegen wij deze toe aan je profiel.

Inlichtingen

+5977510096 of +31637022096

Sollicitatie

Is dit de eerste keer dat je gebruik maakt van ons platform, zorg dan dat je zo volledig mogelijk de velden in het inschrijfformulier invult zodat wij je kunnen informeren als er een passende functie voorbij komt.

Ben jij de persoon voor bovengenoemde vacature, stuur dan je CV en motivatiebrief op doormiddel van het reageren via onderstaande formulier.

Inschrijven
Geslacht
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Wilt u nieuwe vacatures ontvangen per email?
Bezig met versturen

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact