Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig.

Marketing manager bij SAB Distribution N.V

SURINAME ALCOHOLIC BEVERAGES N.V., waar S.A.B. Distribution N.V. en het Surinaamsch Rumhuis deel van uitmaken,
is een toonaangevend Surina ams bedrijf dat decennialang bewezen heeft internationaal op het hoogste niveau,
prestigieuze prijzen in de wacht te kunnen slepen. We hebben een ambitie die onze nationale grenzen overstijgt en leggen de lat dus hoog in ons continu streven ons marktaandeel zowel lokaal als internationaal te vergroten.
Als 100% Surinaams bedrijf zijn wij verantwoordelijk om een voortdurende bijdrage te blijven leveren aan verantwoord alcoholgebruik.

Onze ambitieuze doelstellingen kunnen we a Ileen realiseren met een professionele organisatie van gepassioneerde medewerkers die ans in staat stellen onze klanten optima al te bedienen.

Werken bij Suriname Alcoholic Beverages N.V. trotse producent van onder meer de bekende Borgoe, Black Cat en
Marienburg rum alsook Ha nappier Eau de Vie, staat synoniem voor het hebben van passie voor het ma ken van de sterkste merken. Succesvolle marketing vereist een marketingteam met kennis van content, design, events, analytics, social media, zoekmachines, mobile en sales. Voor onze Commercial Department zijn wij daarom op zoek naar een: Sr. MARKETING MANAGER

Hoe ziet je werk eruit

Als Sr. Marketing Manager ontwikkel, implementeer en evalueer je het marketingplan en daarbij behorende marketing strategie als deel van het commercieel plan en het organisatiebeleid. In samenwerking met andere afdelingen geef je input aan de productontwikkeling van concept, launch tot het succesvol positioneren van het productportfolio in de markt op basis van marktkennis en consumentenpercepties. Je produceert marketing intelligence rapporten en dashboards waaronder van marcro-trends, de industrie, product- en klant segmenten, concurrentieanalyse, social media en overige relevante marketing KP l’s en statistieken.
Je bent verantwoordelijk voor het begroten en beheren van het marketing budget inclusief het meetbaar ma ken van marketingactiviteiten voor een balans in de budgetverdeling.

Je werkt nauw samen met sales en ondersteunt middels gerichte marketing ondersteunende activiteiten.
Als leidinggevende hou je toezicht op de toegewezen programma’s, projecten en dagelijkse activiteiten, inclusief het werven, opleiden en evalueren van prestaties van het marketing team.

De ideale kandidaat

• Beschikt over minima al een afgeronde HBO opleiding (master is een pre) in de richting Commerciele Economie Marketing, Bedrijfskunde of Communicatie met minima al 5 jaar gerichte ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een productie omgeving.
• Beschikt over uitstekende management-, advies-, leiderschaps-, probleemoplossende-, onderhandelings- en interpersoonlijke vaardigheden.
• Is creatief, strategisch en analytisch sterk onderlegd.
• Heeft een sterke persoonlijkheid met uitstekende communicatieve- en intermenselijke vaardigheden.
• Is gemotiveerd, betrouwbaar, sterk in het nakomen van afspraken.
• Heeft aantoonbare succesvolle ervaring met projectontwikkeling, -management en uitvoering.
• Is ambitieus, betrokken en slagvaardig om gestelde doelen te realiseren.
 

Wij bieden jou

• Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf;
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
• Voldoende ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden;
 
 
nieuwe vacature
Geslacht
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Wilt u nieuwe vacatures ontvangen per email?
Bezig met versturen

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact