Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig

2Trust

Finance & Control is een bijzonder vakgebied dat vraagt om een bijzondere mensen, deskundige en betrouwbare professionals die in staat zijn om complexe financiële structuren te doorgronden en uitdagingen proactief tegemoet treden. Om in de stijgende behoefte aan deze schaarse professionals te voorzien heeft 2Trust een portfolio ontwikkeld op het snijpunt van HRM Werving & Selectie, Detachering en Projecten. Vanuit onze innovatieve visie, waarbinnen winstgevendheid, het streven naar diversiteit en duurzaamheid naadloos samengaan, werken wij met onze partners aan transparante financiële dienstverlening. 2Trust mag vele aansprekende organisaties uit alle sectoren tot haar klanten rekenen, variërend van logistieke bedrijven tot zakelijke dienstverleners, en van ICT specialisten tot nutsbedrijven. Zie voor meer informatie: www.2trust.nl

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact