Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig

Contract management

Contractmanagement ook wel MSP (Managed Service Providing) genoemd, is het beheer van uw contracten die met werknemers, klanten en partners worden afgesloten. Hier valt zowel het onderhandelen over de voorwaarden onder, als het controleren van de naleving van de overeengekomen bepalingen.

Bij het opstellen en naleven van de overeenkomsten wordt rekening gehouden met (internationale) wetgeving. Mede vanwege deze reden is het van belang de contracten up to date te houden.

Wij streven tijdens het managen van uw contracten optimale kwaliteit en klantvriendelijkheid na. Daarbij is het doel de kosten zo laag mogelijk te houden en eventuele risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van MSP? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact