Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig

Jobs Default Page

vacature Directeur SJSSN in Suriname – Paramaribo

Organisatie

VACATURE REEDS VERVULD

De SJSSN staat voor Stichting Juridische Samenwerking Suriname Nederland en is een gerenommeerd en onafhankelijk instituut voor informatievoorziening, scholing en opleiding op het gebied van postacademische juridische beroepsuitoefening.

Thans is men op zoek naar een Directeur (m/v) die een structurele bijdrage zal leveren aan de uitbreiding en verdere kwaliteitsverbetering van de activiteiten organisatie.

Lees verder »

Vacature HSEQ manager bij SAB – Paramaribo

Organisatie

VACATURE REEDS INGEVULD

Onze zeer gewaardeerde relatie Suriname Alcoholic Beverages N.V. beter bekend als SAB is thans op zoek naar een HSEQ manager.

Lees verder »

Meld u hier aan voor een vaste of tijdelijke baan in Suriname – Paramaribo en omstreken

Organisatie

Voor diverse partijen in Suriname zijn wij momenteel aan het inventariseren of er geschikte kandidaten zijn die vast of tijdelijk in Suriname aan de slag willen. Lees verder »

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact