Overslaan naar content

Marketing Manager SAB

Op locatie
 • Paramaribo, Paramaribo, Suriname
Verkoop

Functieomschrijving

SURINAME ALCOHOLIC BEVERAGES N.V., waar S.A.B. Distribution N.V. en het Surinaamsch Rumhuis deel van uitmaken, is een toonaangevend Surinaams bedrijf dat decennialang bewezen heeft internationaal op het hoogste niveau, prestigieuze prijzen in de wacht te kunnen slepen. We hebben een ambitie die onze nationale grenzen overstijgt en leggen de lat dus hoog in ons continu streven ons marktaandeel zowel lokaal als internationaal te vergroten. Als 100% Surinaams bedrijf zijn wij verantwoordelijk om een voortdurende bijdrage te blijven leveren aan verantwoord alcoholgebruik.

Onze ambitieuze doelstellingen kunnen we alleen realiseren met een professionele organisatie van gepassioneerde medewerkers die ons in staat stellen onze klanten optimaal te bedienen.

Werken bij Suriname Alcoholic Beverages N.V., trotse producent van onder meer de bekende Borgoe, Black Cat en Mariënburg rum alsook Hanappier Eau de Vie, staat synoniem voor het hebben van passie voor het maken van de sterkste merken.

Succesvolle marketing vereist een marketingteam met kennis van content, design, events, analytics, social media, zoekmachines, mobile en sales.

Voor onze Commercial Department zijn wij daarom op zoek naar een:

MARKETING MANAGER


Hoe ziet je werk eruit?
Als Marketing Manager ontwikkel, implementeer en evalueer je het marketingplan en daarbij behorende marketingstrategie als deel van het commercieel plan en het organisatiebeleid. In samenwerking met andere afdelingen geef je input aan de productontwikkeling van concept, launch tot het succesvol positioneren van het productportfolio in de markt op basis van marktkennis en consumentenpercepties.

Je produceert marketing intelligence rapporten en dashboards waaronder van marcro-trends, de industrie, product- en klant segmenten, concurrentieanalyse, social media en overige relevante marketing KPI’s en statistieken. Je bent verantwoordelijk voor het begroten en beheren van het marketing budget inclusief het meetbaar maken van marketingactiviteiten voor een balans in de budgetverdeling. Je werkt nauw samen met sales en ondersteunt middels gerichte marketing ondersteunende activiteiten. Als leidinggevende hou je toezicht op de toegewezen programma’s, projecten en dagelijkse activiteiten, inclusief het werven, opleiden en evalueren van prestaties van het marketing team.

Vereisten

De ideale kandidaat

 • Beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding (master is een pré) in de richting Commerciële Economie Marketing, Bedrijfskunde of Communicatie met minimaal 5 jaar gerichte ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een productie omgeving.
 • Beschikt over uitstekende management-, advies-, leiderschaps-, probleemoplossende-, onderhandelings- en interpersoonlijke vaardigheden.
 • Is creatief, strategisch en analytisch sterk onderlegd.
 • Heeft een sterke persoonlijkheid met uitstekende communicatieve- en intermenselijke vaardigheden.
 • Is gemotiveerd, betrouwbaar, sterk in het nakomen van afspraken.
 • Heeft aantoonbare succesvolle ervaring met projectontwikkeling, -management en uitvoering.
 • Is ambitieus, betrokken en slagvaardig om gestelde doelen te realiseren.


Wij bieden jou

 • · Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf;
 • · Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • · Voldoende ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden;

Gebruik de solliciteren knop om je motivatiebrief  en CV achter te laten.

Voor informatie kun je ook bellen naar mw. Olvina Rustveld, HR Manager telefoon +597473344 ext. 328

of