Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig

Projecten

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat? Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Of je nou gespecialiseerd bent in techniek, HR of finance, er staan in Suriname verschillende projecten op stapel. Zo zullen er naar aanleiding van de recente olievondsten nieuwe projecten worden gestart. De landbouw wordt nieuw leven ingeblazen en er wordt geïnvesteerd in de infrastructuur. Daarnaast is de goudindustrie een grote werkverschaffer in Suriname. 

Voor werkgevers

Bent u bezig met het opstarten van nieuwe projecten en op zoek naar (tijdelijk) personeel? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij werven geschikte kandidaten voor u. Ook voorzien wij in HR-ondersteuning en verzorgen we het contractmanagement (MSP).

Voor werknemers

Ben je geïnteresseerd in een carrière in Suriname? Kijk dan eens bij vacatures. Staat jouw ideale vacature er (nog) niet bij, maar wil je wel opgenomen worden in ons bestand? Of ben je geïnteresseerd in een tijdelijk project? Laat dan hier je gegevens achter.

Als je eenmaal door ons aan een baan gekoppeld bent, kunnen wij je doorverwijzen naar geschikte partijen die voorzien in verblijf en huisvesting. Ook daarin kun je op onze ondersteuning rekenen. Klik dus op onderstaande regel!

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact