Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig

Werving & Selectie

Zoekt u geschikte kandidaten voor functies in Suriname? Met onze jarenlange ervaring nemen wij het proces van werving en selectie graag uit handen. Wij gaan voor u op zoek, selecteren de kandidaten en leggen deze aan u voor. Door op de meest efficiënte manier het werving- en selectieproces uit te voeren, drukken wij de kosten zoveel mogelijk.

En u? U kunt zich ondertussen richten op uw core business. Een win-win-situatie.

Het werven van kandidaten begint bij een goede vacaturetekst. Deze tekst is helder en pakkend, met daarin de wensen van de klant en de doelstellingen van de organisatie centraal. Daarna volgen selectiegesprekken op ons kantoor. De in onze ogen meest geschikte kandidaten zullen wij aan u voorleggen, zodat zij kennis kunnen maken met u, uw bedrijf en eventuele collega’s en/of leidinggevenden. De best passende kandidaat vinden we dankzij onze naamsbekendheid, ervaring, effectieve aanpak, en gebruik van de laatste online technieken voor het traceren van de juiste kandidaten.

De procedure die wij zullen volgen wordt vooraf met u doorgenomen. Ook tijdens het proces van bemiddeling houden wij u met regelmaat op de hoogte van onze voortgang.
Onze werkwijze is helder en zonder verrassingen achteraf. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact