Helder
Betrouwbaar
Eigenzinnig

Werken in Suriname

Werken in Suriname is de virtuele marktplaats voor vacatures in Suriname. Wij brengen je in contact met potentiële werkgevers en andersom.

Werken in Suriname bestaat vanaf november 2002. Vanaf de succesvolle kick-off van de website in een uitzending van ‘Raymann is laat’ hebben wij bemiddeld bij interessante vacatures voor zowel grote als middelgrote bedrijven. De website is inmiddels een begrip en het centrale punt voor vacatures in Suriname te worden.

Vanwege de groeiende economie door onder meer succesvolle olie- en goudwinning in Suriname neemt het aanbod aan banen toe. De infrastructuur wordt aangepakt om deze groei te ondersteunen en door te zetten en er wordt nieuw leven ingeblazen in onder andere landbouwsector. In alle markten is er behoefte aan gekwalificeerd personeel. Werken in Suriname lijkt meer dan ooit een goede keuze.

Wij bemiddelen bij vacatures en bieden ondersteuning als HR-partner en contractbeheerder. Met onze jarenlange ervaring in de markt van werving en selectie binnen Suriname zijn wij een betrouwbare partner voor zowel werkgever als werknemer.

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/63650783″ width=”640″ height=”480″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Ben je op zoek naar een baan meld je aan op onze website en we houden je automatisch per email en gratis op de hoogte. Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat voor een functie in Suriname?
Wij koppelen u aan de juiste persoon.

Meer Lezen

----

“Bij WerkeninSuriname voel ik mij thuis en krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien. WerkeninSuriname past goed bij mijn gevoel.”

-Rosanne-

Direct contact? +31 6 370 220 96 of stuur ons een email info@werkeninsuriname.nl

© 2018 werkeninsuriname.nl | Terms of Use | Privacy | Contact